در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و احترام

خانم 44 ساله هستم 22 سال بیمه اجباری پرداخت کرده ام. کارشناس یک نهاد عمومی غیر دولتی هستم. می خواهم بازنشسته کنم، آیا حقوق بازنشستگی ام بر اساس حداقل حقوق محاسبه می شود یا میانگین حقوق 2 سال آخر بر اساس مبلغ حقوقی که در سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی ام آمده است؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

در تامین اجتماعی میزان حقوق بر اساس میانگین دو سال اخر محاسبه می شود.