در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام چرادربیمه عمرمبلغ پرداختی بعدازبیست سال توسط بیمه دوبرابرمجموع پرداختی بیمه گذارهست ولی درصورت بازکردن حساب اتیه بانک مسکن چهارتاپنج برابردرشرایط پرداخت یکسان که بیمه گذارماهانه پرداخت می کنداگرجنبه درمان وفوت رادرنظربگیریم بیمه تامین اجتماعی هم این مزایا رادارد
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
نکته مهم در تمامی این موارد که فرمودید. یک نکته مشترک است و ان هم زمان است. یعنی اگر الان هرکدامشان را شروع نکنید. دراینده هیچ کدام را نخواهد داشت.

پیشنهاد میشه تخم مرغاتون رو تو سه تا سبد پخش کنید که از همه خدمات استفاده کنید.

بیمه تامین اجتماعی رو برای کل خانواده انجام دهید.سرپرست خانواده بیمه عمز شه و برای بچه ها حساب اینده بانکی باز کنید.