در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
نمایش از نو توسط
با سلام خدمت نمایندگان و کارشناسان محترم بیمه

سقف تعهد مالی بیمه های مسئولیت حرفه ای پزشکان،برای هر حادثه هست یا در مجموع طی مدت بیمه نامه؟

بطور مثال اگر بیمه نامه سقف یک دیه باشد،در صورت قصور و محکومیت به پرداخت دیه برای دو حادثع مجزا،تکلیف چه میشود؟

سوال دومم این هست که آیا میتوان چند بیمه نامه تهیه کرد و آیا در یک پرونده میتوان از مجموع تعهدات چند بیمه نامه استفاده نمود؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
در زمان پر کردن فرم پیشنهاد بیمه مسوولیت پزشکان از شما تعداد دیه کامل و مقدار خسارت مالی پرسیده میشه و در قرار داد نوشته میشه ، بیمه نامه ی شما به مدت یک سال هست یعنی اگر شما تعداد دیه رو برای 5 نفر در نظر گرفته باشین در طول مدت بیمه نامه به مقدار 5 دیه به شما خسارت پرداخت میشه نه در هر حادثه!

برای سوال دومتون بله هر پزشک میتونه به هر تعداد از شرکت های مختلف بیمه نامه تهیه کنه و هیچ منافاتی با هم ندارن.