در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام
۲ سال پیش بعداز ۲ عمل جراحی ستون فقرات وتحویل مدارک به بیمه درپرداخت هزینه عمل اول دستمزدپزشک وجودنداشت ومتاسفانه هزینه عمل دوم  اصلا"پرداخت نشد.بعدازپیگیری به من گفته شدکه شمامدارک تحویل ندادید!درصورتیکه مدارک وکامل تحویل داده بودم ورسیدهم دارم.آیا امکان رسیدگی به مشکل من هست؟ چکاربایدبکنم؟لطفا"راهنمایی فرمایید.باتشکرفراوان
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

معمولا جراحی دیسک ستون فقرات در تعهدات بیمه های درمان تکمیلی نیست.

ولی اگر به شما گفته شده که قابل پرداخت می باشد،بیمه فقط اصل مدارک بیمارستانی را قبول می کند.

در صورتیکه آن مدارک وجود نداشته باشد،شما نمیتوانید خسارت خود را دریافت نمایید.

موفق و پیروز باشید.