در سوابق بیمه توسط
با سلام
اینجانب قریب به 6 ماه است از شغل سابق خود استعفا داده و مشغول شغل وکالت دادگستری شده ام:
1- بیش از 5 سال سابقه ی بیمه نیروهای مسلح دارا می باشم و پرسش من این است که چگونه می توان این سوابق را در بیمهی تامین اجتماعی ادغام نمایم؟
2- با توجه به اینکه همینک تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستم چگونه می توانم وضعیت بیمه بودنم را از سر بگیرم و هزینه های این امر چگونه محاسبه خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

با سلام

در ابتدای امر شما می بایست در تامین اجتماعی عضو شده ( مثلا بیمه اختیاری یا مشاغل آزاد و .. ) و سپس در صورتی که حق بیمه خود را در نیروهای مسلح نگرفته باشید پس از بیمه شدن امکان انتقال حق بیمه وجود دارد و میزان مابه التفاوت بر مبنای 21 در صد حقوق روزانه شما در تعداد روزهای منتقله منهای مبلغ انتقالی از صندوق نیروهای مسلح محاسبه میگردد