در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام من حدو بیت سال در سد مخزنی کرخه اندیمشک مشغول کار بوده ام و درخواست مشاغل سخت و زیان آور داده ام که حدود 14 سال از سوابقم را جزء مشاغل سخت و زیان آور تائید کرده و حدود شش/6 سال که مشغول نگهبانی بوده ام را تائید نکرده اند در صورتی که من در زمان اجرا مشغول نگبانی بوده ام و در بدترین شرایط و شیفتی مشغول کار بوده ام و به صورت 12 ساعت کار و 12 ساعت استراحت بوده ام و به صورت مداوم بوده است حالا می گویند که بخشنامه آمده و نگهبانی جزء سخت و زیان آور نمی باشد . درصورتی که تعدادی از همکارانم که با هم مشغول کار بوده ایم ، سخت و زیان آور شامل کارشان شده و بازنشسته شده اند حال سؤال این است آیا اگر چنین بخشنامه ای وجود دارد ، اجرای آن از ازمان تصویب بخشنامه می باشد یا این که به سالهای قبل نیز برمیگردد . در ضمن من آن زمان که در قسمت نگهبانی بوده ام با اشراف به این که کارم جزء کارهای سخت و زیان آور است در آن کار مشغول شده ام. همچنین آیا این بخشنامه ها آیا می تواند به ماسبق برگردد  .
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سوابق در زمان درخواست مورد رسیدگی قرار میگیرد

پس زمان درخواست شما شغل نگهبانی جز مشاغل سخت نبوده است

اما اگر در زمانی که جز مشاغل سخت بود درخواست نموده اید نمیتوان بخشنامه جدید ملاک قرار بگیرد

نگهبانی جز مشاغل سخت و زیان آور نبود

امکان دارد همکاران شما بعنوان نگهبان خدمت نموده باشند اما شغل آنها نگهبان رد نشده باشد و یکی از شغلهای مرتبط با مشاغل سخت زیان آور برایشان منظور گردیده باشد