در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در مورد ماهیت بیمه زندگی اطلاعات میخواستم؟
5 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود
بیمه عمر و سرمایه‌گذاری یا همان بیمه زندگی : این نوع از بیمه عمر این امکان را برای شما فراهم می‌کند که با پس‌انداز مبالغ اندک، ضمن استفاده از پوشش‌های بیمه‌ای و کاهش تبعات حوادث و اتفاقات ناگوار زندگی، بتوانید با سرمایه‌گذاری حق‌بیمه‌های پرداختی ضمن حفظ قدرت خرید پس‌اندازها، سرمایه‌گذاری مطمئنی هم داشته باشید. شما بر پایه نیازهای خود و خانواده، در ابتدا، میزان سرمایه لازم برای پوشش خطر فوت را انتخاب می‌کنید و با توجه به توان مالی خود، مبالغ حق بیمه و نحوه پرداخت آن را انتخاب می‌کنید. در پایان مدت بیمه، موجودی اندوخته سرمایه‌گذاری و سود آن به اضافه مبالغ اضافی سود مشارکت در منافع به شما پرداخت می‌شود. در صورت فوت در حین مدت بیمه نیز، سرمایه تعیین شده به علاوه موجودی اندوخته سرمایه‌گذاری در هر زمان به بازماندگان یا افرادی که قبلا تعیین شده پرداخت خواهد شد.

مزایای بیمه عمر شامل انعطاف در روش پرداخت حق بیمه، پوشش فوت به هر علت، پوشش فوت به علت حادثه، پوشش نقص عضو و از کار افتادگی ناشی از حوادث، هزینه پزشکی ناشی از حوادث، معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کار افتادگی دائم و کامل، پرداخت سرمایه در صورت از کار افتادگی دائم و کامل به هر علت، پوشش بیماری‌های خاص، معافیت مالیاتی و وام است.