در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام و خسته نباشید. من حدود سه سال بیمه دارم.یکسال اخر هم از بیمه بیکاری استفاده کردم. الان بیمه بیکاری به اتمام رسیده. ایا میتوانم با استفاده از مدرک ارایشگری فنی حرفه ای خودم را بیمه کنم؟
متشکر از راهنمایی تان
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما میتوانید خودرا بیمه مشاغل ازاد کرده واز ۱۲٪ال۱۸٪حق بیمه واریز نمایید وبا پرداخت حق بیمه در ماده ۲۹ تامین اجتمایی وتغیرات بعدی از حمایتهای بیمه برخوردار وتامین اعتبار دفترچه درمان بیمه شدگان هر سه ماه یکبار وبا ارائه رسیدپرداخت حق بیمه مقرره انجام خواهد گرفت...ایمانی