در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
آیا صحت دارد که در بیمه مسولیت خدماتی، بیمه گذار نمیتواند کلوز خسارت جانی به أشخاص ثالث را خریداری نماید؟در این صورت برای انتقال این ریسک جه بیمه نامه ای باید خریداری بود؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

بسته به نوع خدماتی که ارائه میگردد میتواند قابل ارائه باشد. مثلا بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان خدماتی در خصوص هتل ها و مهمان پذیر ها، این پوشش قابل ارائه می باشد. اما همزمان فرد میتواند  با توجه به حرفه ای که دارد، بیمه نامه مسئولیت مدنی مربوطه را خریداری کند. برای همین مورد بیمه نامه مسئولیت مدنی مدیران هتل ها و اماکن اقامتی برای استفاده کنندگان قابل ارائه است.

اما در مورد مشاغلی که محل کار ثابت وجود ندارد مثل شرکت های خدمات منازل، شرکت های نصاب آسانسور و امثالهم، پوشش اشخاص ثالث قابل ارائه نمی باشد. و بسته به نوع خدمات، ممکن است بیمه نامه مسئولیت مدنی متناسب با آن وجود داشه باشد و یا نداشته باشد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید تماس بگیرید.