در پرداخت حق بیمه توسط
سلام من 10 سال پیش خودم قبول نکردم 2 سال برام بیمه رد کنن الان می خوام اون دوسال رو بخرم با چه نرخی محاسبه میشه بر اساس چه سالی محاسبه میشه
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اولا نمیتوان بدون داشتن رای اداره کار و اعمال ماده 148قانون کار در انشا رای بیمه را در سوابق اعمال کرد اما در صورتی که رای را از طریق اداره کار اخذ نمایید محاسبه مبلغ بیمه معادل دوبرابر آخرین دستمزی است که برایتان در حال حاضر رد میشود و اگر در حال حاضر بیمه پرداز نباشید معادل دو برابر حداقل دستمزد همان سال محاسبه و وصول خواهد گردید در حال حاضر 590هزارتومان بابت یک ماه مورد محاسبه توسط شعبه تامین اجتماعی برای حداقل مزد در نظر گرفته میشود و باید مبلغ را ضربدر مدت بیمه معوق نمایید

این مبلغ در تعهد پرداخت کارفرمای شما میباشد