در بیمه نیروهای مسلح توسط
با سلام فردی مرحوم  شده در ارتش دارای ده سال سابقه بیمه است  ولی بعداز  ده سال اخراج شده اما  این سابقه ثبت شده و پرونده در دست مامیباشد و در سپاه نیز سابقه داشته به مدت سه سال.آن مرحوم بدون اینکه استعفا یا اخراج شود سپاه را ترک کرده آیا میتوان ازسابقه وی برای همسر او حقوق یا مزایایی تعیین شود اگر میشود راهنمایی نمایید چطور اقدام کنند پیشاپیش از راهنمایی شما کمال تشکر را مینمایم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام زمانی که فرد از محل خدمت خود اخراج شود وتسویه نماید وبه خصوص حق بیمه خود را دریافت کرده باشد هیچگونه ادعایی نمیتوان کرد اما چونکه ایشان در سپاه اخراج نشده وخودش رها کرده باید به کارگزینی محل خدمت مراجعه نمایید که کمیسیون سپاه چه حکمی برای غیبت ایشان صادر کرده واز انجا برای برقراری مستمری اقدام نمود