در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

من سال ٩٦ بازنشسته ميشم ، امسال سال سوميه كه سقف بيمه واريز ميكنم ، در سوابقم هشت سال دريانوردي دارم كه از زير گروه مشاغل سخته و اگر اقدام كنم برا استفاده از اين امتياز همين الان بازنشسته ميشم ، آيا در مبلغ مستمري بازنشستگي متضرر ميشم يا منفعت ميبرم ؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر قبل از سه سال آخر حقوقتان حداقل بوده مشمول تبصره یک ماده 76 تامین اجتماعی نمیگردید و براساس قانون پنجم توسعه که همان میانگین 60 ماه میباشد بازنشستگی شما محاسبه خواهد گردید که باعث کاهش میزان مبلغ حقوق بازنشستگی شما خواهد گردید

بهتر این است که روند پرداخت را ادامه دهید تا حقوق شما از روند غیرمتعارف خارج و براساس تبصره یک ماده 76 که همان محاسبه 24 ماه آخر میباشد مورد محاسبه توسط شعبه تامین اجتماعی قرار گیرد