در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من خودم مشاور املاک دارم میخوام خودم و همکارهای  را بیمه کنم چیکار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
دو راه پیش رو دارید:

1. از طریق بیمه تامین اجتماعی اقدام نمایید و کد کارگاه بگیرید و برای خودتان و افراد زیر نظریتون دفترچه دریافت کنید. (نزدیکترین شعبه به محل کار حوضه رسیدگی به درخواست بیمه شما می شود.)

2. می توانید از طریق بیمه سلامت اقدام کنید و دفترچه درمان تهیه کنید و لی چون بیمه سلامت بازنشستگی ندارد در کنار آن یک بیمه عمر از شرکت های خصوصی یا دولتی تهیه کنید.