در بیمه آتش سوزی توسط
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

بسته به صلاحدید شرکته ولی عمدتا خیر لازم نیست

با احترام
توسط
مطابق بخشنامه شماره 87/89973مورخ 87/6/27 مدیریت بیمه های آتش سوزی ،بازدیداولیه جهت مواردمسکونی ،تجاری واداری که فاقدپوشش سرقت وترکیدگی لوله آب وشکست شیشه باشند الزامی نبوده وصرفا درصورت نیاز بعداز صدور بیمه نامه میتوان ازمحل بازدیدنمود
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و  درود

انجام بازدید برای مراکز تجاری و غیر صنعتی معمولا توسط شرکت های بیمه صورت میپذیرد. شرکت ها برای برآورد ریسک و شرایط محل مورد بیمه اقدام به بازدید از ریسک مینمایند بنابراین ممکن است بعد از بازدید امکان تتخفیف بیشتر( درصورت شرایط بهینه) و یا تشدید خطر و اضافه نرخ وجود داشته باشد.

برای منازل مسکونی بازدید از محل ضروری نبوده و معمولا شرکت ها بازدید نمیکنند.

موفق باشید