در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
بإسلام من بيمه تامين اجتماعي شركت خصوصي  بودم. ممكنه چند سال كار نكنم ميتونم بيمه خانه داري بشم؟ و اگه بعد چند سال دوباره رفتم سر كار آيا بيمه خانه داري جزو سنوات بيمه بازنشستگي ام به حساب مي آيد؟ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام سوابق بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی جزو سوابق پرداختی بیمه برای بازنشستگی محسوب می شود ولی جزو سوابق کار خیر