در مفاصا حساب بیمه توسط
بنده درحال گذراندن خدمت سربازي بوده و همزمان طبق قرارداد ماده ٨٨ با كلينيك دانشگاه تهران مي باشم، در پايان قرارداد از بنده تقاضاي گرفتن مفاصا حساب از تامين اجتماعي شده ضمن اينكه يك نسخه از قرارداد به شعبه ارسال شده، از انجايي كه بنده سابقه پرداخت بيمه ندارم و طرف قرارداد با بيمه فرد (اينجانب) بوده و تمامي مواد و مصالح مصرفي با اينجانب بوده آيا دريافت مفاصا حساب بدون پرداخت هزينه امكان پذير است؟ درصورتي كه سابقه بيمه اختياري ميداشتم چطور؟ ايا امكان افزودن طول مدت سربازي به سابقه بيمه با پرداخت هزينه وجود دارد؟
 با سپاس
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورتی که موضوع قرارداد را به صورت انفرادی انجام دهید و از هیچ گونه تسهیلات بیمه ای استفاده     ننماید لذا با توجه به این که شرایط مربوط به ماده 38 قانون تامین اجتماعی حاصل نمی گردد و همچنین مستندا به دادنامه شماره 58 در خصوص ابطال بخشنامه  108 درآمد سازمان تامین اجتماعی، کارفرما الزامی به اجرای ماده قانونی مذکور نخواهد داشت ضمنا" طرف دوم اقرار می نماید مشمول قانون کار و اعمال ماده 148 آن نخواهد بود.