در سوابق بیمه توسط
با سلام من سابقه 14 سال کار پرستاری دارم با بیمه خدمات درمانی ایا میتوانم تغییر صندوق به تامین اجتماعی بدهم بانه در صورت مثبت بودن نحوه اقدام چگونه است با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

در صورتی که در صندوق تامین اجتماعی دارای سابقه باشید میتوانید با مراجعه به شعبه خود نسبت به درخواست انتقال سوابق خود از صندوق خدمات کشوری به سازمان تامین اجتماعی اقدام نمایید لذا باید بدانید این انتقال با پرداخت مابه التفاوت باید صورت پذیرد یعنی باید18 درصد نرخ آخرین مزد خود در صندوق تامین اجتماعی را محاسبه  و به ازای مدت خدمت خود یعنی 168ماه به تامین اجتماعی پرداخت نمایید تا سابقه خدمات کشوری در سوابق تامین اجتماعی شما تجمیع گردد