در بازنشستگی و مستمری توسط
بنده 20 سال  با بیمه اجباری  ب دلیل بسته شدن نانوایی بصورت متناوب  شاطری کردم فقط در یک کارگاه سنم 43 میتونم  بانشسته شم
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام شاطر جزو مشاغل سخت وزیان آور است ولی برای بازنشستگی بدون شرط سنی باید 20 سال سابقه متوالی یا 25 سال سابقه غیر متوالی داشته باشید

 با 20 سال سابقه غیر متوالی در صورت داشتن شرایط سنی (در سن 50 سالگی)  می تونید در خواست بازنشستگی دهید

  • وقتی بیمه شده مدت حداقل ۲۰ سال متوالی و یا ۲۵ سال متناوب در کارهای سخت و زیان آور سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد می تواند بدون توجه به شرط سنی درخواست بازنشستگی نماید.
  • هر سال سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان آور، یک و نیم سال محاسبه خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی