در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام بنده چند ماه پیش با یکدستگاه سواری پراید برخورد داشتم و سواری پراید مقصر شناخته شد ولی در پایان کروکی به اشتباه نوشته شده سواری پیکان به شماره شهربانی فلان نصبت به بنده مقصر میباشد .
الان بیمه گیر داده که چرا سواری پیکان مقصر است در صورتی که پیکانی وجود ندارد و سواری مقصر پراید بوده است آیا شرکت بیمه میتواند خسارت من را به دلیل اشتباه املایی افسر راهنمایی که کروکی را کشیده است نپردازد و از پرداخت دیه اجتناب کند
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

میتوانید با مراجعه به راهنمایی و رانندگی یا پلیس راه حسب مورد کروکی را اصلاح کنید