در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
میخواستم بدونم راهی هست که بشه جلوی حقوق بازنشستگی رو گرفت یه نفر بعد فوت پدر ش به صورت صوری از همسرش جدا شد یه ماه نکشید حالا هم با همسرش زندگی میکنه هم حقوق بازنشستگی  رو میگیره ما تو کشورمون همچین قانونی داریم یانه

اگه راهی هست خواهش میکنم راهنماییم کنین خواهش میکنم  بخواین  مدارک یا اسم یاهرچی که لازمه براتون بفرستم خودتون پیگیرشین ولی خواهش میکنم یه راه حل بگید
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با مراجعه به شعبه و اعلام گزارش امکان توقف دریافت مستمری وجود دارد