در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام پدرم با یک موتور تصادف کرده . موتوری همان لحظه تصادف توسط آزانس و پدرم به بمیمارستان منتقل شده . ولی ایشان هیچ شکایتی نکرده است. حالا بعدا ز دو هفته که مرخص شده میخاد شکایت کنه چون دو تا دنده اش شکسته است. زمان تصادف پلیس نیامده است و هیچ کروکی تصادفی کشیده نشده است.
چه اقدامی باید انجام داد ؟ از نظر ریالی چه مبلغی به عنوان خسارت به ایشان تعلق میگیرد که بیمه پرداخت میکند؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
زیاندیده باید از طریق مراجع قضایی شکایت خود را مطرح نماید
چنانچه دادگاه تشخیص دهد شکایت صحت دارد دستور ترسیم کروکی و بازسازی صحنه را میدهد
بعد از مراجعه به پزشکی قانونی و تعیین میزان خسارت مدار دیه مشخص خواهد شد

مقدار دیه شکستن دنده های محیط به قلب یک چهلم دیه کامل و سایر دنده ها یک درصد دیه کامل می باشد

دیه 190.000.000 تومان است

دیه ترک برداشتن هر استخوان چهارپنجم دیه شکستن آن است