در بازنشستگی و مستمری توسط
شرایط بازنشستگی خانم های مامائی که خود را بیمه کرده اند چگونه است
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام سوال شما واضح نیست مگر امکان دارد کسی ماما باشد وخودش نسبت به بیمه خود اقدام کند؟چونکه شما گفته اید شرایط مامایی که خود را بیمه کرده؟حال چنانچه منظورتان بازنشستگی ماما یا پرستاران میباشد اگر شغل شما در ردیف مشاغل سخت وزیان آور قرار بگیرد شما میتوانید با بیست سال سابقه متوالی بازنشسته شوید