در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام

در سایت شرکت بیمه ایران برای پوشش امراض خاص اینطور نوشته :

در صورت انتخاب این پوشش در زمان عقد بیمه نامه در صورتی که بیمه شده پس از گذشت 3 ماه از عقد بیمه نامه به علت  یکی از بیماریهای سرطان ، سکته مغزی ، سکته قلبی ، عمل جراحی عروق کرونر و پیوند اصلی اعضای بدن  در بیمارستان بستری گردد ،  بیمه گر بخشی از هزینه های درمانی را به میزان 30 درصد سرمایه فوت و تا سقف 20 میلیون تومان پرداخت مینماید .

این " بخشی از هزینه های درمانی" چگونه محاسبه میشود؟ منظور این است که فرانشیز کم میشود؟ اگر کم میشود چند درصد؟

متشکرم

1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

در تمام شرکتهای بیمه ای پوشش امراض خاص در بیمه های عمر وجود دارد و در هیچ شرکتی فرانشیزی بابت این پوشش در نظر نگرفته است