در بیمه بیکاری توسط (160 امتیاز)
سلام.درقراردادهای کارکتبی وشفاهی موقت یادائم اگرکارفرمادرحین کارکارگررواخراج کنه وطی این مدت اگرکارگرروحتی یک روزهم بیمه نکنه ایابازهم بیمه بیکاری به کارگرتعلق میگیره یانه؟یاحتمابایست6ماه سابقه پرداخت حق بیمه کارگرداشته باشه یانه؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که کارفرما حق بیمه را پرداخت نکند می توانید در اداره کار درخواست بررسی و بازرسی دهید

در صورت اخراج و اگر کارفرما حق بیمه مربوطه را پرداخت نکند باید به اداره کار در خواست بررسی و بازرسی دهید در صورتی که حق با شما باشد و سابقه بیش از 6 ماه داشته باشید و اخراج شما غیر ارادی باشد می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

آیا قراردادکار شفاهی اعتبار قانونی دارد ؟

آیا افرادی که قرارداد کار معین دارند می تونن از بیمه بیکاری استفاده کنن ؟

شرایط بیمه بیکاری

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار