در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
من کارفرما ی یک شرکت هستم که یکی از کارگران من پس از خروج از آبدار خانه که در قسمتی از داخل انبار شرکت واقع شده به علت اینکه انبار دار شرکت هنگام حمل یک گالن محتوی روغن ، به علت بی احتیاطی مقداری از روغن را روی زمین ریخته و آن را جمع آوری و تمیز ننموده موجبات ُسرخوردن شخص مذکور را فراهم آورده آیا به نظرشما مسئولیتی متوجه من می باشد در صورتیکه انبار دار مکلف بوده پس ار ریخته شدن روغن در روی زمین آنرا جمع آوری و کف زمین انبار را تمیز نمایدو خود نیز تأیید می کند که کوتاهی کرده است
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اینکه انبار دار مکلف بوده پس از ریخته شدن روغن در روی زمین نسبت به تمیز کردن کف زمین انبار اقدام نماید ودر انجام وظیفه ای که به عهده داشته کوتاهی نموده است  ،باید میزان تأثیر پذیری بروز حادثه از کوتاهی انبار دار توسط کارشناس مربوطه در بررسی هائی که به عمل می آورد مورد ارزیابی قرار گیرد اما شما که کارفرمای شرکت می باشید با استناد به ماده 87آیین نامه ایمنی ساختمان کارگاه ها که مقرر می دارد

«محل استراحت و آبدار خانه نبايد در ساختمان انبار قرارداشته باشد.»

بنابراین به جهت استنکاف از اجرای مقرره مذکور مسئول هستید