دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
در بیمه مسئولیت کارفرما،در صورت اشتباه و اهمال غیر عمدی کارکنان در محدوده مکانی تحت پوشش، آیا مسئولیت به گردن کارفرما هست؟ لطف میکنید مثالهایی از این نوع حوادث بازگو کنید؟ با تشکر فراوان.
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و احترام

در بیمه نامه مسئولیت، بیمه گر فقط مسئولیت کارفرما را بیمه نموده و در قبال خساراتی که مسئولیت آن افرادی دیگر ولو کارکنان باشند را پوشش منیدهد. اما در صورت خریداری پوشش مربوط به پوشش اضافی غرامت جاني ناشي از حوادث حين كار که به دليل قصور و اشتباه و يا اهمال غيرعمدي توسط کارکنان بيمه گذاردرمحدوده بوجود می آید، این خسارات قابل بیمه کردن هستند و دیگر کارفرما نگران موارد پیش امده نخواهد بود.

مثال:   گاهی اوقات کارگری با سهل انگاری خود موجب آسیب دیدگی کارگر دیگر میشود ،با وجود سهل انگاری کار گر، در مواردی بازرس اداره کار ،کارفرما را مسئول حادثه میشناسد و در موارد دیگر، بخشی از خسارت به عهده کارگر مقصر و بخشی به عهده کارفرما. نتیجه آنکه چون شرکت بیمه مسئولیت کارفرما را پوشش داده ،میتواند خسارت فوق را از شمول تعهدات خود خارج نماید. بنابر این در صورت خریداری این پوشش، موارد گفته شده تحت پوشش خواهد بود.

موفق باشید