در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام
طبق بخشنامه جدید درآمد شخص که قرار داد بنام خود و به تنهایی کار کرده قرارداد آن از نوع کار میباشد و پیمانکار محسوب نمیشود در حال اگر شخص موارد فوق را داشته باشد ولی خودرو بنام شخص دیگری باشد آیا آن قرارداد پیمانکاری است یا قرارداد کار میباشد ممنون میشم راهنمایی نمایید
خواهش میکنم بابت این بخشنامه بیشتر توضیح دهید
با تسکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام
سوال شما نامفهوم میباشد.لطفا کاملتر و دقیق تر سوال را مطرح کنید.