در بازنشستگی و مستمری توسط

پدرم 28 سال سابقه بیمه داره و 8 ماه دیگه 60 سالش تمام میشه - آیا راهی هست که بتواند همین الان بازنشسته بشه ؟ توضیحات : سابقه بیمه شامل خدمت سربازی ، کار در کارخانه نخ ، کار در فروشگاه شهر و روستا ، رانندگی و هم اکنون کارگر باغ بابابزرگمه / ممنون

در این سوال  https://www.bidbarg.com/bimeh/18690/%D8%B3%D9%86-52-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DA%AF%DB%8C-26-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%D9%87 گفته اید می شود ولی استثنا آوردید که باید .کارفرمایان واحدهای مشمول (واحدهای صنعتی، تولیدی و تاسیسات گردشگری که دارای پروانه بهره‌برداری معتبر حسب مورد از وزارت صنعت، معادن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی و گردشگردی یا سایر مراجع قانونی هستند، مشمول این بخشنامه می‌باشند) باشد . این امکان برای ما فراهم هست که بیمه پدرم به یکی از واحد های مشمول فوق جابجا کنیم ./ با سپاس فروان ببخشید یه کمی طولانی شد

1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر در کارخانه ریسندگی کار کرده واگر شغل ایشان جز مشاغل سخت وزیان آور میباشد میتو.انید با تایید شغل ایشان در مشاغل سخت وزیان آور نسبت به احتساب سوابق تشویقی برای ایشان اقدام و بازنشستگی را درخواست نمایید

برای جزییات بیشتر با کارشناسان موسسه صبا مشورت ومشاوره بگیرید