در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام وقت بخیرمن حسابدار مغازه عمده فروشی هستم و مغازه دارای جواز کسب ومیخوام بدونم با جواز کسب میشه تحت پوشش بیمه بشی یا نه
واینکه اگه امکانش باشه که بیمه بشم به چه صورته بیمه بازنشستگی شامل میشه یا بیمه بیکاری .مرسی
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه حسابدار آن مغازه هستین میتوانید به واحد بازرسی مراجعه وتقاضای بازرسی کرده وبعداز تایید بازرسی  نسبت به دریافت کد کارگاه از طرف کارفرما اقدام  وبه واحد نامنویسب مراجعه ونامنوییسی کرده ولیست تنظیم واقدام به ارسال لیست بیمه کرده ودفترچه بیمه دریافت نمایید  وبا توجه به اجباری بودن بیمه در صورت اخراج غیر واقعی. اقدام به دریافت بیمه بیکاری نمایید ...ایمانی