در سوابق بیمه توسط
با سلام . سایقه بیمه بنده برای مدت 6 ماه در سایت قابل مشاهده نیست اما کارفرما می گوید پرداخت شده و به علت جریمه پیشین در سایت قابل مشاهده نیست و بزودی رفع می شود.  آیا چنین چیزی صحت دارد ؟
توسط (170 امتیاز)
سلام داداش یه سر حضوری برو قسمت امور مالی شعبه یا امور درآمد خود اپراتور مربوطه نگاه کنه بهت میگه بعضی اوقات چون کارفرما حق بیمه را با تاخیر واریز میکنه دیرتر میاد رو سابقه همونجا بگو که اگه واریز شده برات تاییدش کنه تا بتونی از دفترچه درمانی استفاده کنی و توی سابقت مشاهده کنی .چند سری برای من پیش اومد که با مراجعه به خود شعبع اصلی مشکلم رفع شد.یاحق
3 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی بروز شده است و اکنون در دسترس عموم قرار گرفته است. برای آموزش ثبت نام و ورود به سایت سابقه بیمه بر روی لینک زیر کلیک کنید

مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید تامین اجتماعی