در بیمه آتش سوزی توسط
چه کسانی به بیمه نامه آتش سوزی مسکونی با طرح زلزله نیاز دارند ؟
7 پاسخ
توسط
کلیه افرادی که در یک خانه یا آپارتمان زندگی می کنند در قبال اثاث منزل و یا ساختمان به این بیمه نامه نیاز دارند.
توسط (33,930 امتیاز)

هیچ کس نمی‌تواند بگوید که از بلایای طبیعی و یا با ایجاد امکانات پیشگیرانه از بعضی از حوادث شامل آتش، سیل، دزدی، انفجار و صاعقه چنانچه حادث شود کاملاً در امان خواهد ماند. هر انسانی با زحمات فراوان اموال و دارايی كسب نموده و به خود اختصاص می‌دهد. جبران خسارت حوادث ذکر شده بسیار سخت و در بعضی مواقع غیر ممکن است. لذا شرکت ” بيمه ما “ با دریافت حق بیمه مناسب خسارت وارده بر اثر حادثه را جبران می‌نماید. بيمه نامه آتش‌سوزي پوششي است براي جبران خسارت‌هاي وارد به اموال و دارائي‌هاي منقول و غيرمنقول که متعلق به بيمه‌گذار و يا در تصرف قانوني وي باشد. از قبيل ساختمان و اثاثيه منزل مسكوني و واحدهاي اداري، تجاري، صنعتي، تأسيسات، ماشين‌آلات، محتويات انبارها که ناشي از خطراتی همچون آتش‌سوزي يا خطرات تبعي ديگري كه در بيمه‌نامه مورد توافق قرار مي‌گيرد، باشد.