در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام ایا حقوق مستمری بازنشسته کارگری بعد از رفتن به سرکار قطع می شود درچه مشاغلی منعی ندارد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام اشتغال بکار پس از بازنشستگی و پرداخت حق بیمه ایام اشتغال منع قانونی ندارد لیکن می بایست مراتب به اطلاع شعبه مربوطه رسیده تا از پرداخت مستمری در این ایام خودداری گردد.

البته در صورت اشتغال و اعلام نکردن به سازمان مشمول جریمه می شوید

اطلاعات تکمیلی در :

آیا اشتغال بکار پس از بازنشستگی و پرداخت حق بیمه ایام اشتغال منع قانونی ندارد ؟