در بیمه بیکاری توسط
با سلام ، خدا قوت
دو تا سوال داشتم .
من دانشگاهم تموم شده اما کارای فارغ التحصیلی رو هنوز انجام ندادم و کمی طول میکشه برای دادن مدرک اصلی ، برای بیمه بیکاری این قضیه مشکل سازه یا بگم همون دیپلمم و اون مدرکو روو کنم ؟ از یکی از کارکنان اداره کار شنیدم که بیمه بیکاری شامل دانشجو جماعت نمیشه ، درسته آیا ؟

سوال دوم : من تک فرزند هستم و مادرم جدا شدند و به تازگی معافیت کفالت ایشون رو گرفتم ، میخوام بدونم برای بیمه کردن مادرم و تحت تکفل قراردادن ایشون چقدر روال اداریش طول میکشه و برای طلاق هم تحقیق محلی میکنند یا از راه دیگه ای صلاحیت رو تشخیص میدن ؟

ممنون از ایجاد این فضای مجازی مفید و صرفه جویی در وقت و هزینه همه ، موفق باشید .
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه شما دارای کارت پایان خدمت باشیدوپرداخت بیمه شما بصورت کامل واریز شده باشد هیچ ممنوعیتی برای بیمه بیکاری نمیباشد وبرای تحت کفالت مادرتان بایستی به سن 55سال برسد وبازرس تامین اجتماعی به محل زندگی مادرتان مراجعه می کند ویه گزارش تحقیقی انجام میدهد وبعداز گزارش که تایید شود مادرتان بایستی تحت تکلف شما باشد دفترچه برای ایشان صادر میشود