دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بازنشستگی و مستمری توسط
خواهرم آرایشگاه دارد ومطلقه میباشد وبرادرم معلولیت ذهنی دارد ومادرم به تازگی فوت کرده قبلا برادرم حقوق مستمری میگرفت الان خواهرم هم درخواست مستمری کرده به ایشان تعلق میگیرد؟

با توجه به اینکه خواهرم برای خودش بیمه رد میکرده وتحت تکفل پسرش میباشد، آیا میتوانم به نفع برادرم اعتراض کنم چون این ماه حقوق را نصف کردن وبه حساب خواهرم واریز شده،با تشکر از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام آیا از شعبه پرسیدید دلیل کم شدن مستمری چیست ؟

سهم هر فرزند متوفی معادل 25% مستمری استحقاقی است ودر صورتیکه فرزندان هم پدر و هم مادر خود را از دست داده باشند ، سهم آنان دو برابر این میزان خواهد بود .

در ضمن در صورتی که برای خواهرتان بیمه رد شود (یعنی شغل رسمی داشته باشد) مستمری تعلق نمی گیرد

اطلاعات تکمیلی در:

نحوه سهمیه بندی مستمری بازماندگان تامین اجتماعی چگونه است ؟