در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام يكي از عزيزان بيمه سامان جواب بده لطفا،، من حدود شش سالي ميشه كه بيمه عمر و سرمايه دارم ، چطور بايد دفترچه خدمات درماني رايگان مرتبط با اين خريد بيمه اي را دريافت كنم؟ چرا تا حالا به من ندادند؟
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
بیمه سامان در خصوص دفترچه خدمات درمانی فعالیتی ندارد.
دفترچه خدمات درمانی برای کسانی که از بیمه های پایه مثل تأمين اجتماعی استفاده نمی کنند به صورت رایگان در دفتر خدمات دولت صادر می گردد و فقط هزینه پیرینت حدود سه چهار هزار تومان دریافت می گردد.
احتمالا چیزی که شما شنیده اید مربوط بوده به همین دفترچه که قبلا نفری حدود سی چهل هزار تومان صادر میشد و بعضي از نمایندگی های بیمه به صورت اشانتیون با دریافت مدارک بیمه گذاران عمر به صورت رایگان برایشان تهیه میشده ولی به هر حال اکنون رایگان شده و خودتان اینترنتی می تواتید تهیه کنید
موضوع دیگر اینکه کسانی که بیمه عمر سامان می شوند با پزداخت هزینه می توانند بیمه تکمیل درمان انفرادی از این شرکت خریداری نمایند.
یک نکته
سعی شود بیمه عنر را بخاطر مزایا و پوشش های مستقیم آن تهیه کنید و به خاطر پاره ای از اشانتیون ها، یک بیمه عمر درجه دو و یا از شرکت های ضعيف تر تهیه نکنید