در بازنشستگی و مستمری توسط
ایا با سابقه متداول با بیست سال میشود بازنشسته تا مین اجتما عی شد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که شغل شما جزو مشاغل سخت وزیان آور باشد وقتی بیمه شده مدت حداقل ۲۰ سال متوالی و یا ۲۵ سال متناوب در کارهای سخت و زیان آور سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد می تواند بدون توجه به شرط سنی درخواست بازنشستگی نماید.

در غیر این صورت با 20 سال سابقه باید شرایط سنی را داشته باشید تا درخواست بازنشستگی را دهید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی