در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
خودرویی تحت پوشش شرکت بیمه ای  نسبت به یک خودروی دیگری مقصر شناخته می شود .
متاسفانه هر دو سرنشین خودروی مقصر فوت می نمایند و بعلت واژگونی و جابجایی راننده مسبب حادثه و سرنشین امکان تشخیص راننده مسبب حادثه وجود ندارد
دادگاه هر دو فرد سرنشین داخل خودروی مقصر را مسبب حادثه اعلام نموده است.
حال یکی از این افراد گواهینامه دارد و فرد دیگر فاقد گواهینامه است .
سوال اینجاست که آیا خسارت به این افراد داده می شود؟ از کدام پوشش ؟چند درصد ؟
خسارت پرداختی به افراد غیر مقصر که در داخل خودروی زیاندیده هستند .آیا قابل بازیافت می باشد ؟ چگونه؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

درصورت وجود چنین رای دادگاهی ، رای دادگاه قابل نقض در مرحله تجدید نظر میباشد چرا که دارای اشکال حقوقی میباشد و قاضی تنها یک راننده را در وسیله نقلیه مقصر را میتواند محکوم نماید و نه راننده و سرنشین را به دلیل عدم تشخیص  بنابراین چنین حکمی امکان پذیر نمیباشد .

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه