در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام.مدت بیمه کارگر ساختمانی چند ساله می باشد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

ماده ۱۰ قانون بیمه‌ تامین اجتماعی کارگران ساختمانی

مشمولان این قانون در صورت دارا بودن یکی از شرایط زیر می‌توانند درخواست بازنشستگی نمایند:‌
۱- داشتن حداقل سابقه مقرر در قانون تأمین اجتماعی و شصت سال تمام سن.
۲- داشتن سی و پنج سال کامل سابقه پرداخت حق بیمه.
تبصره : میزان مستمری بازنشستگی طبق قانون تأمین اجتماعی تعیین می‌شود. مستمری ازکارافتادگی جزئی و کلی، نحوه محاسبه و میزان آن و تغییرات درجه ازکارافتادگی جزئی و کلی تابع مقررات قانون تأمین اجتماعی خواهد بود

 ** البته در حال حاضر این ماده از قانون اجرایی نمی باشد ولی در وصورت اجرایی شدن سابقه مد نظر برای کارگران ساختمانی 35 سال می باشد

اطلاعات تکمیلی در :

قانون بیمه‌ تامین اجتماعی کارگران ساختمانی