در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
پدر 30 ساله فرزند 7 ساله خود را بیمه کرده است بعد از 15 سال به هنگام بازخرید مبلغ اندوخته به چه کسی تعلق می گیرد
6 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام
در بیمه پاسارگاد با توجه به اینکه فرزند شما به سن ۱۵ سال نرسیده است شما باید به عنوان بیمه گذار باشید و فرزندتان که از پوشش ها استفاده میکند بعنوان بیمه شده.
در هنگام پر کردن پرسشنامه، قسمتی وجود دارد   که استفاده کننده از سرمایه بیمه در صورت حیات بیمه شده را مشخص میکند که میتواند بیمه گذار، بیمه شده و یا شخص دیگری باشد. بنابراین پدر این فرزند، صاحب اختیار است که چه کسی را انتخاب کند تا اندوخته بیمه به آن برسد.