در خرید بیمه سربازی توسط
با سلام

من جهت بازنشستگی با سختی کار 224 روز کم دارم رفتم بیمه میگن باید یا صبر کنی یا اگرمیخواهی بازنشسته شوی باید پول 24 ماه سربازی را پرداخت کنی در صورتیکه بیمه تا 35 روز بیشتر حقوق نمیده و من هم اگر 24 ماه رو پرداخت کنم از 35 بیشتر میشه من میخواستم بدونم میشه بیمه سربازی خودم رو تا همون 7 ماه واریز کنم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

خیر نمیتوانید بخشی از خدمت سربازی را بخرید و باید کامل بخرید

اگر محاسبه سرانگشتی کنید الان خدمت سربازی رو بخرید و بازنشسته بشید خیلی به صرفه تر هست تا صبر کنید هفت ماه دیگه بازنشسته بشید