در دیه و بیمه خودرو توسط
جهت پیگیری وشکایت شرکت گازدرخصوص ممانعت ازپیگیری ومعرفی زیان دیده به بیمه. وشکایت رییس شرکت که عالماوعامداازمعرفی به بیمه وسیرمراحل اداری سرباززده.آیاوجودفیلم درزمان انکاربیمه آتش سوزی توسط رییس شرکت گازشهرستان جهت ارايه به دادگاه کافیست یانه ضمنالازم به ذکراست دراین خصوص (زمانی که رییس شرکت منکرتعلق گرفتن دیه سوختگی)شاهدی حضورداشته.
متاسفانه ریاست محترم درحال حاضرمنکرحضوربنده وارايه گزارش آتشسوزی شده است
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی خود را در بخش بیدبرگ - مرجع امور حقوقی مطرح کنید

https://www.bidbarg.com/legal

ممنون