در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من گچ کار ساختمان هستم و دارای کارت عضویت خانه کارگر و گواهینامه مهارت و عضو انجمن صنفی گچ کاران می باشم و بیمه هستم منتهی این دوره که می خواستم بیمه ام را پرداخت کنم شعبه 5 به من گفته باید بازرس بفرستیم و اینکه من الان جایی مشغول به کار نیستم وضعیت من چگونه می شود من باید چی کار کنم که بیمه ام رد شود تا وقفه بین بیمه برام نیوفته ممنون می شم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

با توجه به قوانین جدید و بازرسی های بیشتری که صورت می گیرد حتما باید در محل کار حضور داشته باشید .

با تشکر