در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارگر اهنگر(درب و پنجره پروفیل ) ساختمانی دارای کارت مهارت فنی و سابقه کار  میباشم.تاکنون سابقه بیمه نداشته ام. ایا مشمول ثبت نام بیمه کارگر ساختمانی در 1395می باشم؟خواهشمندم درصورت صلاحدید راهنمائی لازم مبذول فرمائید.باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که برای کسی در کارگاه کار می کنید (مانند : مغازه ) باید بیمه اجباری بیمه تامین اجتماعی شوید

و در صورتی که به صورت آزاد کار می کنید باید برای ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی بیمه تامین اجتماعی به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

در ضمن سابقه بیمه مورد نیاز برای بازنشستگی در بیمه کارگران ساختمانی 35 سال است نه 30 سال

اطلاعات بیشتر :

بازنشستگی کارگران ساختمانی چند سال است

شرایت بیمه کارگران ساختمانی چیست ؟