در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
اینجانب تا سه ماه قبل تحت عنوان کارگر ساختمانی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودم اکنون بعلت سختی کار قادر به کار ساختمانی نیستم و مجبور  به رانندگی وانت یا مینی بوس هستم لطفا بفرمایید جهت ادامه ی بیمه نیاز به چه مدارکی دارم برای ادامه بیمه تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام برای اینکه بخواهید بیمه رانندگان ثبت نام کنید اول باید درسایت رانندگان ثبت نام نمایید وقتی که ثبت نام انجام شد بقیه مراحل اداری ان را انجام میدهید