در سوابق بیمه توسط
اگر کسی خودش بیمه تامین اجتماعی رد میکند میتواند هزینه کمتری پرداخت کند و از قسمت درمانی بیمع تامین اجتماعی استفاده نکند وحق بیمه فقط جهت سابقه رد شدن باشد؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بله شما میتونید فقط جهت بازنشستگی تنها حق بیمه واریز کنید وبابت درمان هزینه ای ندهید در قرارداد اختیار با خودتانه به نرخ12%و16%و18%چه قراردادی رو بخواهید