در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام.من به مدت یکسال در شرکتی مشغول به کار بودم و الان حدود سه ماه است که در جای دیگه مشغول شدن.شرکت اول بیمه رو به طور کامل می ریخت ولی الان چون به صورت پروژه ای کار میکنم بیمه برام رد نمیشه.

سوالم اینه که الان بعد از سه ماه اگر بخام بیمه ام رو از طریق شرکت اول پرداخت کنم یعنی حق بیمه رو بدم و اسمم تو لیست اون شرکت رد بشه میتونم حق بیمه ای کمتر از حقوق قبليم بریزم؟ مثلا حق بیمه حقوق حداقل.چون میگن  حقوق از یک کارگاه نباید کاهش پیدا کنه.الان بعد از اینکه من یک بار اونجا ترک کار خوردم مجددا امکان داره با حقوق کمتر حق بیمه برام رد بشه؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مبنای دریافت لیست پرداخت براساس حداقل مزد میباشد و چون شما سه ماه در لیست نبودید مبنا میتواند براساس خواسته شما انجام شود اما اگر بخواهید در زمان بیمه پردازی نرخ و مزد خود را تعدیل نمایید امکان آن وجود ندارد و با جریمه کسر و ارسال بیمه شعبه مواجه خواهید گردید