در بیمه بیکاری توسط
باسلام
بعد از مرخصی زایمان سه ماهه که مشغول به کار شدم اما الان کارفرما برام عدم نیاز زده و اداره بیمه میگوید که باید دوسال بیمه داشته باشی تا بیمه بیکاری بهت تعلق بگیرد و گرنه کارفرما باید حق و حقوقت رو بده
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه شما قبل از زایمان حداقل یکسال سابقه پرداخت حق بیمه درآخرین کارگاه داشته باشید واداره کار وتعاون هم شما رو به تامین اجتماعی جهت مقرری بیکاری معرفی نماید تامین اجتماعی طبق قانون ورای باید مقرری شما رو برقرار کند