در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام. من سال 93 تصادف کردم و مقصر کسی بود ک ب من زد و هم دیه و هم جزای نقدی برای ان بریده شد ولی نزدیک ب 1 سال و 8 ماه آن فرد هیچ اقدامی نکرد  ک منشی قاضی ب من گفت اگر تا 2 سال ندهد دیه کامل میشود بعد از وکیلی پرسیدم ک گفت ن تا 2 سال وقت دارد تا دیه را بدهد و الان نزدیک ب 1 سال 8 ماه با من از طرف دادگاه تماس گرفته شد و گفتند ک حکم جلب آن فرد را امضا کنم و منم هم اطاعت امر کردم.   حالا دیه من چطوری میشه آیا دیه کامل میشه یا همان دیه ب زمان حال میشه؟ لطفا سریع اطاع رسانی کنید ممنونم  یاعلی مدد
2 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

بعد از دوسال از زمان وقوع حادثه دیه بر ذمه مقصر کامل و در صورت عدم پرداخت حکم جلب مقصر صادر میگردد .ضمنا دیه مندرج درحکم شما میباید به روز پرداخت گردد