در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من‌ خاور‌ استجاری‌ در شهرداری‌ اهواز‌ که‌ خودم‌ راننده‌ ماشین‌ هستم‌ که‌ به‌ مدت‌ شش‌ سال‌ بدون‌ تعطیلی‌ حتی‌ جمعه‌ مشغول‌ کار بودم‌ که‌ با‌ این‌ دستمزد‌ کم‌ كه‌ یک‌ ملیون‌ هفصد پنجاه‌‌ پول‌ بیمه‌ را از حقوقمان‌‌ کم‌ می کرد‌ در این‌ مدت‌ شش‌ سال‌ نه‌ عیدی‌ نه‌ سالیانه‌‌ به‌ من‌  داده‌ که‌ با پارتی‌ بازی‌ چند‌‌ روزی‌ است‌ اخراجم‌ کردند‌ ایا‌ من‌ حقی‌ دارم‌ اگه‌ دارم‌ راهنما‌یی مکنید
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.مالکیت خاور متعلق به خود شمابود؟یااینکه شمافقط راننده بودید؟