در سایر توسط

نرخ بیمه باربری که 5/.در هزاراست جز کدام قرار داد باربری است اگر ما یک قرارداد باربری با این نرخ بخواهیم ببندیم باید چه کار کنیم در صورتی که الان یک قرار داد باربری با نرخ1.2در هزار با یکی از شعب بیمه ایران داریم با تشکر

1 پاسخ
توسط
نرخ بیمه باربری 5/.در هزار برای مواردی است که قرار است حمل کالا در داخل کشور درمقابل خطرات محدود و با وسیله حملی که برای حمل بارنامه دارد در مواردی قابل اعمال است و یا حمل کالای وارداتی و یا صادراتی تحت کلوز C بین المللی در شرایط قابل اعمال است.